vrijdag 2 januari 2009

Welkom op deze bieblog

Allereerst wensen we u een gelukkig en gezond 2009 toe!
Eind 2008 namen wij ons voor met een bieblog te beginnen en nu is dan zover: onze bieblog Wierden-Enter is in de lucht. Een weblog waarin u op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten van de bibliotheken Wierden en Enter. Natuurlijk is er ook onze website, deze weblog moet u zien als een aanvulling op het algemene nieuws van onze bibliotheek. Op onze bieblog blikken we ook terug op activiteiten, we schrijven over interessante boeken, we plaatsen foto's en filmpjes en heel belangrijk: u kunt reageren via reacties onder elk bericht. Vindt u het niet prettig dat iedereen uw reactie kan lezen, dan is er ook de mogelijkheid via de mail te reageren. Daartoe klikt u op het envelopje, dat onder elk bericht verschijnt.
We stellen uw reactie zeer op prijs!!!

Wat vindt u bijvoorbeeld van de kleuren, die we voor dit weblog hebben gebruikt? We hebben gekozen voor de kleuren uit ons nieuwe logo; vrolijke kleuren, die een welkom moeten uitstralen, in onze bibliotheek en op deze weblog.




U bent van harte welkom in onze bibliotheken en hopen dat u een trouwe bezoeker wordt van onze bieblog.

Deze bieblog zal door de redactie van de bibliotheek worden bijgehouden en daarnaast op persoonlijke titel door medewerkers van de bibliotheken Wierden en Enter. U vindt de namen van deze medewerkers aan de rechterkant van deze weblog.


Redactie bibliotheek Wierden-Enter

1 opmerking:

koetje zei

hai Hetty,

Ziet er perfect uit hoor......
en nu maar hopen of veel reacties en nieuwe items

groetjes Ria