donderdag 25 maart 2010

Lezing over Mindfulness

Mirjam Schild geeft uitleg over Mindfulness, het leven in het Nu, op donderdag 1 april 2010. De lezing vindt plaats in Bibliotheek Wierden en begint om 20.00 uur.

Leven in deze tijd vraagt veel van ons. Overspanning, burnout, depressie en vele lichamelijke en psychische klachten zijn de uitkomst van een leven waarin we steeds doorgaan en vergeten om af en toe te stoppen en te genieten van rust en kleine alledaagse dingen om ons heen. Mindfulness leert ons om met aandacht en opmerkzaamheid aanwezig te zijn in het Nu en te stoppen met doorgaan op de automatische piloot.
In de lezing wordt uitleg gegeven over de achtergronden van stress, de toepassing van Mindfulness en hoe we door middel van kleine oefeningen kunnen leren omgaan met de vele stressmomenten in ons leven. Mirjam Schild vertelt ook over haar acht weken durende Mindfulnesstraining.
Kaarten zijn te koop in de bibliotheken in Wierden en Enter. Bibliotheekleden betalen € 4,50, niet-leden € 6,-. In de voorverkoop geldt een korting van € 0,50.




Foto

Geen opmerkingen: