zaterdag 22 januari 2011

Nationale Voorleesdagen 2011

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari vond de opening plaats van De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheken Wierden en Enter. Deze wordt in nauwe samenwerking georganiseerd met de gemeente Wierden en de voorschoolse instellingen in Wierden en Enter.
Wethouder Hans Bekke las voor uit "Fiet wil rennen", het prentenboek van het jaar. Fiet gaat over een struisvogel, die tegen de wind in moet rennen, maar daar wel enige moeite voor moet doen.
Naast het luisteren naar verhaal van Fiet konden kinderen zich ook laten schminken en rennen en zingen met muziekjuf Nelleke Roozenbeek. Als verrassing was er ook een ballonnenclown, die prachtige ballonnen voor de peuters maakte.

maandag 3 januari 2011

Bibliotheek Wierden op Facebook

Allereerst wensen we u een gelukkig en gezond 2011!

In 2011 gaat Bibliotheek Wierden herinrichten. Dit zal plaats gaan vinden in maart van dit jaar.
De voortgang van deze herinrichting, activiteiten en andere nieuwtjes van onze bibliotheek kunt u voortaan volgen op Facebook. Klik op de button hiernaast en u kunt meteen naar onze Facebook pagina.

Binnen Facebook kunt u op de "Vind ik leuk" of "Like" knop drukken en u blijft op de hoogte van al het nieuws rondom uw bibliotheek.